Over Peter

Hallo,

Mijn naam is Peter Pouwels, ik ben 58 jaar en heb een brede werkervaring in zowel program als people management in diverse functies en posities. Hierbij heb ik 30+ jaar werkervaring in de professional, high-tech industrie. Ik heb ruime kennis en ervaring binnen de gebieden van people coaching, program en projectmanagement, leadership and people management.

Om meer invulling te kunnen geven aan mijn drive voor coaching en mindfulness, evenals het eigen ondernemerschap, heb ik naast mijn baan als program manager, in 2016 mijn eigen bedrijf Coaching en Training Peter Pouwels opgericht. Mijn streven is om dat de komende jaren uit te bouwen.

In mijn eigen loopbaan heb ik ook de nodige persoonlijk ervaringen opgedaan die ik volop inzet in mijn coaching en training. Ik heb een burn-out met goede coaching begeleiding om kunnen zetten naar een beter functioneren en meer plezier hebben in mijn werk. Ik heb de veranderingen ervaren (en ervaar nog dagelijks) van Het nieuwe werken (flexibele inzet en werkplekken, steeds snellere veranderingen), Langere inzetbaarheid (pensioenleeftijd naar 67+ jaar, hoe kan ik nog een aantal jaren mee?) en Mentale innovatie (hoe blijf ik gemotiveerd? hoe zorg ik ervoor dat ik het volhoud?). Ik heb het om kunnen zetten naar positieve mogelijkheden en kan mensen hier uitstekend bij helpen.

Vanuit Coaching en Training Peter Pouwels bied ik voor bedrijven en organisaties een pakket aan voor het versterken en optimaliseren van de inzetbaarheid van de mensen hierin. Waarin ik me onderscheid is dat ik hierbij volop gebruik kan maken van mijn eigen ervaringen in het bedrijfsleven alsmede mijn persoonlijk loopbaantraject. Mijn kwaliteiten zijn een goed organisatievermogen, creatief en praktisch ingesteld.

Heeft U binnen Uw bedrijf of organisatie te maken met inzetbaarheidsproblematieken waarbij U ondersteuning kunt gebruiken, of die U wilt uitbesteden, neem even contact met me op. Dan bekijken we wat uw uitdagingen en wensen zijn en welke mogelijkheden Coaching en Training Peter Pouwels U hierbij kan bieden.

Peter Pouwels